OVER MIJ

Fotografie zit al vanaf dat ik jonger was in mijn bloed. Na een zomer heel hard gewerkt te hebben kocht ik op mijn 16e mijn eerste spiegelreflex camera om mee te nemen op vakantie. Wat begon als wat plantjes en vlinders fotograferen groeide uit naar een eigen bedrijf. 

Toen ik 23 was heb ik een opleiding gevolgd op de fotovakschool. Hier leerde ik de technieken van het fotograferen en alles wat daar bij kwam kijken. Met trots toverde ik mijn kleine mini schuur om tot 'fotostudio' waar je eigenlijk maar met 1 persoon kon staan. 

In de tussentijd is fotografie wat op de achtergrond geraakt, we verhuisde naar andere woonplaats en kreeg onze eerste en tweede zoon.
Ook al was footgrafie op de achtergrond geraakt het bleef een onderdeel van mijn leven. Ik pakte het langzaam weer op en kreeg de mogelijkheid van een tijdelijke grote ruimte. Daar is alles begonnen. Ik fotografeerde alles wat los en vast zit om maar zoveel mogelijk te leren en vlieguren te maken. In die tijd werd ik ook gevraagd om een pasgeboren baby vast te leggen. Iets wat ik nog nooit had gedaan maar uiteraard wilde proberen. 

Deze shoot viel harstikke tegen want wat is het toch hard werken met een pasgeboren baby maar op dat moment gebeurde wel iets. Ik dacht dit is wat ik elke dag wel wilde doen. Het fotograferen van de kleinste onder ons. Ik zegde de huur van mijn studio op en ging bij mensen thuis hun pasgeboren baby fotograferen.  


Nu 4 jaar verder heb ik keihard gewerkt, talloze boeken gelezen, cursussen gevolgd, enorm veel geïnvesteerd in atributen en accessoires en uiteraard veel newborns al mogen fotograferen. Iedere sessie loopt anders, ieder kindje is anders. Elke sessie leer ik weer en word ik steeds meer verliefd op dit vak.

Vandaag ben ik trots op waar ik nu sta maar wil mij zelf blijven uitdagen om steeds een beetje beter te worden. 
Ik ben bevoorrecht om mijn grote liefde en passie te mogen uitvoeren en ben dankbaar dat ik het vertrouwen krijg van ouders om hun kostbaarste bezit te mogen vastleggen, ik besef mij dit iedere keer weer.