Reserveren

Mijn werkdagen zijn op zaterdag en zondag, alle sessies worden dan ook op één van deze 2 dagen gepland. 
Je kunt je fotosessie reserveren door onderstaand formulier te vullen, ik neem dan zo snel mogelijk per mail contact met je op!
Ook kun je mailen naar info@joycerewijkfotografie.com


In verband met beperkte plek in mijn agenda door drukte, wanneer je pas na je bevalling contact met mij opneemt kan het zijn dat ik op korte termijn geen plek meer heb. Ik adviseer daarom dan ook om al in je zwangerschap contact met mij op te nemen om teleurstellingen voorkomen. Lees hier de voorwaarden.


Reserveren Zwangerschap

Reserveren Newborn

Reserveren Cakesmash

Wanneer je 20 weken zwanger bent geweest neem dan contact op met mij om de fotosessie in te plannen. Indien je zwanger bent van een meerling zal de fotosessie eerder in de zwangerschap plaats vinden. 
Vanaf je 2e trimester is het verstandig om al contact op te nemen me mij een een voorlopige datum te prikken, dit doe ik aan de hand van je uitgerekende datum. Uiteraard houd ik rekening met speling van de datum. Zodra je bent bevallen neem je contact met mij op om de definitieve datum vast te leggen.
Neem minimaal 2 maanden van te voren contact met mij op om een datum te plannen voor de fotosessie. Houdt bij een Cakesmash fotosessie wat ruimer de tijd aan zo heb je nog de tijd om bijvoorbeeld uitnodigingen te laten maken en versturen.