studio

welkom in mijn studio in Alphen aan den Rijn. 
Wat heerlijk dat ik nu mijn eigen plekje heb om de mooiste herinneringen vast te leggen voor jullie.
Ik ontvang jullie met liefde met een bakkie koffie of thee met wat lekkers erbij.


DAGLICHT
De studio heeft hoge ramen voor de nodige privacy maar laat wel voldoende licht door. Verder maak ik gebruik van mijn daglicht lamp. Deze lamp flitst niet. 
STUDIO
Iedereen is welkom nu ik een grotere studio heb. Wil je meerdere familieleden meebrengen? Laat het mij dan wel weten dan kan ik daar rekening mee houden. Probeer de aantal famlieleden wel tot het minimum te beperken, dit voornamelijk voor de rust van de kindjes die gefotografeerd worden. 
PROPS
In mijn studio heb ik een kasten. Deze staat vol met de mooiste spulletjes die ik gebruik tijdens mijn fotosessies. Kijk vooral even rond en kies de mooiste meterialen en kleurtjes die bij jullie passen. Ik maak gebruik van zachte en natuurlijke materialen. Houten mandjes, schalen, bedjes etc. Katoenen en wollen doeken, kleden en vachtjes. De materialen waar jullie kindje op ligt kunnen allemaal in de was. 
BESCHIKBAARHEID
Doordat ik doordeweeks andere bezigheden heb is het alleen mogelijk om de fotosessie op zaterdag of zondag te laten plannen. Dit betekend ook dat ik meestal al 2 maanden van te voren ben volgeboekt. Indien je graag een sessie door mij wilt laten doen adviseer ik om mij zo snel mogelijk een berichtje te sturen.