studio

welkom in mijn knusse studio in Alphen aan den Rijn. 
Wat heerlijk dat ik nu mijn eigen plekje heb om de mooiste herinneringen vast te leggen voor jullie.
Ik ontvang jullie met liefde met een bakkie koffie of thee met wat lekkers erbij.
mijn studio is knus van formaat en daarom niet geschikt voor grotere groepen.

DAGLICHT
In mijn studio zit een schuifpui. Dit zorgt voor veel natuurlijk lichtinval. Ik maak hier gebruik van maar het is ook fijn voor jullie om niet het gevoel te krijgen dat jullie tussen 4 donkere muren zitten.
KNUS
In verband met de beperkte ruimte in mijn studio is het niet mogelijk om van grotere groepen foto's te maken. Ook tijdens een newborn of baby reportage is het niet mogelijk om extra familieleden mee te brengen. Dit is ook om de rust te bewaren tijdens de fotosessie. Bij grote gezinnen bespreken we samen hoe we dit het beste kunnen stroomlijnen. 
PROPS
In mijn studio heb ik een kastenwand. Deze staat vol met de mooiste spulletjes die ik gebruik tijdens mijn fotosessies. Kijk vooral even rond en kies de mooiste meterialen en kleurtjes die bij jullie passen. Ik maak gebruik van zachte en natuurlijke materialen. Houten mandjes, schalen, bedjes etc. Katoenen en wollen doeken, kleden en vachtjes. De materialen waar jullie kindje op ligt kunnen allemaal in de was. 
BESCHIKBAARHEID
Doordat ik doordeweeks andere bezigheden heb is het alleen mogelijk om de fotosessie op zaterdag of zondag te laten plannen. Dit betekend ook dat ik meestal al 2 maanden van te voren ben volgeboekt. Indien je graag een sessie door mij wilt laten doen adviseer ik om mij zo snel mogelijk een berichtje te sturen.