Wie ben ik ?

Zo 3 jaar geleden ben ik spontaan verliefd geworden op newborn en baby fotografie, ik fotografeerde al enige tijd maar eigenlijk kon niet goed mijn richting daarin vinden, het voelde alsof ik wat miste.

Toen ik gevraagd werd door een klant om hun newborn te fotograferen, dat doe ik wel 'even' dacht ik! niets was minder waar en het was hard werken en niet het resultaat wat ik voor ogen had. Ondanks dat heb ik op dat moment mijn hart verloren aan newborn fotografie niet wetend wat mij te wachten stond en wat voor wereld er voor mij zou open gaan. 

Nu 3 jaar verder heb ik keihard gewerkt, talloze boeken gelezen, cursussen gevolgd, enorm veel geïnvesteerd in atributen en accessoires en uiteraard veel newborns al mogen fotograferen. Iedere sessie loopt anders, ieder kindje is anders. Elke sessie leer ik weer en word ik steeds meer verliefd op dit vak.

Vandaag ben ik trots op waar ik nu sta maar wil mij zelf blijven uitdagen om steeds een beetje beter te worden. 
Ik ben bevoorrecht om mijn grote liefde en passie te mogen uitvoeren en ben dankbaar dat ik het vertrouwen krijg van ouders om hun kostbaarste bezit te mogen vastleggen, ik besef mij dit iedere keer weer.

Veiligheid

Professionaliteit

Exclusiviteit

Staat bij mij hoe-dan-ook ALTIJD voorop. 
Mijn atributen en accessoires zijn speciaal ontworpen voor newbornfotografie en koop ik bij gespecialiseerde newbornfotografie shops. Mede doordat ik zelf moeder ben van 3 kindjes en naast gezond verstand ook cursussen heb gevolgt weet ik precies welke houding voor de baby veilig is en check ik constant de houding van de baby. 


Daar het mijn verantwoordelijkheid is ga ik professioneel om met jullie, de baby en mijn bedrijf als geheel. Professioneel betekend niet formeel. Ik ga graag laagdrempelig om met mijn klanten, jullie kunnen mij altijd vragen stellen.
Mijn style kan ik omschrijven als neutraal en rustig, ik werk graag met neutrale tinten en zachte kleuren. Elke sessie bereid ik voor om zo iedere keer weer tot unieke fotoserie te komen. Bij mijn fotosessies zit altijd een door een specialistisch fotolab afgedrukte fotoboekje. Ook kan ik in meerdere foto producten die door dit zelfde lab worden afgedrukt aanbieden. Gegarandeerd de prachtigste kleuren en haarscherp.