Zwangerschap Fotosessie


Gefeliciteerd! je bent zwanger, een unieke periode in je leven, zo bijzonder om je kindje te voelen groeien in je buik.
Als zwangerschapsfotograaf weet ik hoe ik jou op je mooist kan vastleggen.

Nadat je over de helft bent van je zwangerschap is het verstandig om contact met mij op te nemen om een datum in te plannen, uiteraard mag dit ook al eerder in je zwangerschap als de dat al wilt.
Tussen de 30-34 weken zwangerschap is het de meeste ideale tijd om foto's te laten nemen.
Vaak ben je dan nog goed mobiel en is je kindje nog niet ingedaald.


De fotosessie vindt plaats buiten op locatie in Alphen a/d Rijn (Bospark, Weteringspad, Zegerplas oid). 
​​
Studio Heb je liever foto's in de studio? stuur mij dan even een berichtje over de mogelijkheden

​​


Wat als de kans er is dat ik eerder beval?
Wanneer er een kans is dat je eerder gaat bevallen zou ik dit graag willen weten. Dan plannen we eerder een datum in om toch zeker te zijn dat je nog mooie foto's hebt van je zwangerschap.

Wat als ik niet goed mobiel ben of niet veel mag lopen?
Indien je niet goed mobiel bent of wanneer er gezegd is dat je niet veel mag lopen zorgen we dat we foto's maken op één locatie plaats die goed te bereiken is. Uiteraard houd ik rekening met jouw situatie. Wanneer je bedrust hebt gekregen van de arts is het niet mogelijk om de sessie op locatie te doen. eventueel kan de sessie dan omgeboekt worden naar ee lifestyle sessie waarbij ik bij jullie thuis kom fotograferen in de slaapkamer.

Hoe zit het met kleding?

Ik heb een collectie aan jurken waarvan je gebruik mag maken. Van te voren bespreken wij welke jurk jij wilt aantrekken. Wil je liever in je eigen kleding? tuurlijk mag dat! dat is geen probleem.

Eventuele broertjes/zusjes en man mogen natuurlijk ook op de foto, houd wel rekening met de kleding keuze, vermijd drukke prints en grote logo's op kleding en felle kleuren. Matchende kleding geeft rust aan de foto zodat de aandacht uit kan gaan naar jullie en jouw buik. wil je advies over de kleding keuzen? laat het mij dan even weten.

Uit welke jurken kan ik kiezen?

Ik heb een ruime collectie aan jurken die speciaal zijn gemaakt voor zwangere dames in diverse kleuren en diverse modellen. De maat loopt uiteen tussen de 36-42, dat verschilt per model.

Hoe verloopt de sessie?
We ontmoeten elkaar op de afgesproken locatie op de datum en tijd die we samen hebben uitgekozen. Indien nodig kleed jij je om en daarna starten we de sessie. Ik begeleid je door de sessie en geef je aanwijzingen, dus mocht je niet helemaal op je gemak voelen help ik je er doorheen. Ik wil je niet alleen mooie foto's geven maar ook een leuke ervaring. Na ongeveer 60-90 minuten is de sessie klaar.

Wat gebeurt er naar de sessie?

Zo snel mogelijk stuur ik een preview door van de fotosessie, dan kun je alvast voorgenieten. Ik streef ernaar om de foto's binnen 2-3  weken af te hebben, dit is mede afhankelijk van hoe druk het op dat moment is. De professionele nabewerking doe ik in Photoshop, met name kleur en lichtcorrectie en mocht je een pukkeltje hebben werk ik die ook weg. 

Fotoboekje

Zodra de foto's klaar zijn maak ik jullie ook het fotoboekje in orde, ik stuur deze door ter goedkeuring, mocht je willen kun je nog foto's laten wisselen. Na goedkeuring stuur het door naar de drukker. Het boekje wordt bij mij geleverd zodat ik het boekje kan bekijken of alles netjes in orde is, daarna stuur ik het boekje zo snel mogelijk door naar jullie.

Zien we elkaar nog een keer?

Binnenkort zal je gaan bevallen van jullie kindje, ik ben echt super benieuwd naar jullie wondertje! Mocht je newborn foto's willen van jullie kindje kan ik deze ook voor jullie maken, Het scheelt dat we elkaar al kennen. Op mijn 'Newborn' pagina kun je ook alle informatie lezen over deze fotosessie. Tot snel!Tarieven

De tarieven zijn opgebouwd uit een sessieprijs en eventueel kan je daarbij nog een pakket naar keuze afnemen.
€ 125

De sessieprijs is inclusief:
- 1 uur durende fotosessie o plocatie
- Inclusief gebruik van jurken
- Professionele nabewerking
- 10 digitale bestanden die je zelf mag uitkiezen in de beveiligde online galerij


149 EURO

49 EURO

89 EURO

99 EURO

Alle herinneringen

Kleine herinneringen

Meer herinneringen

Veel herinneringen


Alle digitale bestanden​
Fotoboekje met linnen cover
upgrade 20*30
Fotoblokje t.w.v. 44 euro


*Dit bedrag betaal je naast sessieprijsAlle digitale bestanden​​


*Dit bedrag betaal je naast sessieprijs


10 extra digitale bestanden
die je zelf mag uitzoeken in de galerij

*Dit bedrag betaal je naast sessieprijs5 extra digitale bestanden
die je zelf mag uitzoeken in de galerij

*Dit bedrag betaal je naast sessieprijs